
Domowe croissanty
Klasyka kuchni francuskiej w słodkiej odsłonie – najlepsze croissanty, idealne na śniadanie, przygotujecie dzięki przepisowi Pawła Małeckiego!
Pyszne przepisy inspirowane smakami z całego świata

Klasyka kuchni francuskiej w słodkiej odsłonie – najlepsze croissanty, idealne na śniadanie, przygotujecie dzięki przepisowi Pawła Małeckiego!

Świeże, puszyste i pachnące rogaliki drożdżowe to ten rodzaj wypieków, któremu trudno się oprzeć. Przygotowanie takich rogalików nie jest tak skomplikowane, jak mogłoby się wydawać, a z naszym przepisem na pewno Ci się to uda. Gotów na kulinarne przygody? Upiecz mięciutkie, drożdżowe rogaliki wraz z nami!

Sprawdź pomysł Pawła na przygotowanie wyjątkowo puszystych i zaskakująco smacznych rogalików, ciekawą „wodną” metodą!

Słodko nadziewane rogaliki według przepisu Pawła zachwycają delikatnością ciasta, aromatem nadzienia z maku i marcepanu oraz chrupką, orzechową posypką!

Chrupiące, kruche rogaliki z doskonałym nadzieniem z karmelizowanych jabłek - doskonały deser na jesień!

Smakowite, kruche ciasteczka wypełnione masą makową z dodatkiem bakalii i miodu. Przysmak, po który sięgniesz z ochotą!