
Alpejskie ciasto z owocami lasu i bezą
Smaczne ciasto o fantazyjnym kształcie - zainspiruj się przepisem Pawła Małeckiego!
Pyszne przepisy inspirowane smakami z całego świata

Smaczne ciasto o fantazyjnym kształcie - zainspiruj się przepisem Pawła Małeckiego!

Uwielbiasz bezy? Musisz wypróbować ten przepis! Beza z prażonymi migdałami, bitą śmietaną i świeżymi truskawkami to idealny deser na wyjątkowe okazje i nie tylko.

Słodki deser w doskonałej cenie - bezowy torcik przełożony cytrynowym kremem!

Deser obowiązkowy dla amatorów ciasteczek bezowych! W połączeniu ze słodkim kremem i orzechami smakuje doskonale!

Dacquoise to typowo francuski deser. Wypróbuj ten przepis i przygotuj własną migdałowo-orzechową słodkość.

Przepyszny torcik z orzechów laskowych z kremem o delikatnym smaku cytryny i wanilii i ze świeżymi truskawkami.

Lubisz zaskakujące połączenia smakowe w swoich deserach? Jeśli tak, ten przepis będzie idealny! Koniecznie spróbuj klasycznego daquoise w połączeniu z pysznym musem z gorgonzoli.

Kawowe bezy z równie kawowym kremem to deser, który zachwyci wszystkich fanów kawy!

Bezkonkurencyjnie pyszne ciasto godne królów, czyli sans rival w wersji z pistacjami! Podejmij wyzwanie i przygotuj ten pełen orzechów przekładaniec z blatów bezowych na kolejną specjalną okazję.

Niepowtarzalne, bardzo pyszne połączenie słodkiego karmelu i soli. Wypróbuj je w swojej kuchni i zaskocz swoich gości!

Daj się porwać egzotycznym, słodkim smakom! Paweł Małecki przygotował przepis na pyszny torcik brazylijski! Zapraszamy do Kuchni Lidla!

Dla fanów bezy i owoców Paweł przygotował pyszny, warstwowy tort. Dla takich słodkości zawsze znajdzie się okazja! Spróbujesz?

Szukasz sprawdzonego przepisu na tort bezowy? Paweł Małecki w Kuchni Lidla powie Ci, jak przygotować pyszny tort z likierem jajecznym.

Bezy i poziomki – takie połączenie znajdziesz w przepisie Pawła. Skusisz się na prawdziwie bezowy deser?

Zobacz, jak zamienić płyn z puszki po ciecierzycy w wegański tort bezowy - z kremem czekoladowym i glazurowanymi owocami!

Kinga Paruzel to mistrzyni wegańskich wypieków! Tym razem przygotowała bezę z wody po ciecierzycy z kremem malinowym z mleczka kokosowego!

Pyszny i idealnie słodki, świąteczny wieniec bezowy z dodatkiem kremu korzennego i świeżych owoców żurawiny. Świetnie sprawdzi się jako alternatywny deser na święta!